dilluns, 17 de maig del 2010

Els equips GAES 1 i GAES 2 acabem la TITAN Desert 2010


Han estas casi 500 km´s de patiment, on no només es pateix damunt de la bicicleta, sinó que hi han hagut altres contratemps com la calor, el menjar. l´estomac, les incomoditats, l´etapa Marathon, les llagues al cul, etc.


Tot aquests conjunt de contratemps son la TITAN, recordo que dies abans de començar ens miravem el recorregut i comentavem que els desnivell no eren molt alts i que era possible fer-ho sense problemes, però una vegada estàs allà te dones compte que l´acumulació dels km´s, el no podrer domir, la calor, el canvi d´hàbits i les incomoditats fan que cada dia l´etapa sigui més dura d´asumir.

Dels 6 membres dels dos equips GAES, hem acabat 5 , però la persona que no ha acabat va ser per problemes estomacals, anims Albert ets un campió.

L´experiencia a estat gratificant sobretot quan arribes a la meta de l´ultima etapa. Les pedres, la sorra , les dunes, etc ja no eren problemes quan es veia al final d´aquella recta sense final la meta de l´ultima etapa.

Com va dir Heras jo he guanyat però tots els que haveu acabat també.

Enhorabona a Rafael, Toni Gassó, Jordi Caralt, Villa, Albert i a mi mateix.

Per ultim, vull fer arribar un agraiment molt important als nostres patrocinadors, i per això vull deixar constancia de la gran ajuda que en Toni Gassó amb GAES ens ha donat, i que entenc que convertint-se amb un TITAN ho haurà vist com una bona inversió.

També no vull oblidar als altres patrocinadros, com Instalaciones Villarraso, Zenbike, Ajuntament de Lliça d´Amunt, Daunis, RmR. A tots moltes gràcies.


Si voleu mirar les classificacions aneu
a

Si voleu veure l´entrevista a Valles Visio aneu a la web de Valles Visio i mireu el progrma la previa de divendres 14 de maig.

Gràcies a tots.